// // // // //


Zsebi-túra, DL-650 teszt

Több éves robogózás után végre a motorvásárlás gondolatával küzdő kollégám, Gábor nem igazán tudja eldönteni milyen stíluban szeretné a motorozási élményeit elmesélni majd az unokáinak. 🙂
Hosszas élménybeszámolóim, illetve pár éves motorozási tapasztalataimmal “fárasztva” Gábornak a legvégső lökést végül is a Duna Plázás Motorrevü rendezvénye adta meg, ahol átfogó kép alakult ki a motoros társadalomról, a divatmotoroktól a túramotorosokig.
Sokszor emlegettem már neki, hogy kezdésnek, illetve hosszútávon gondolkodva is a legjobb választás a Suzuki DL 650-es típusa lenne, ami mind a menetteljesítményével, mind üzemeltetési költségével is egyedülálló ezen a piacon. Járt tesztnapokon, kipróbált több hasonló típust is, kacsingatott a Suzuki Bandit, Honda CBF vonal felé (remélem mára már letett ez irányú álmairól, bár semmi bajom ezzel a típussal), de a kis V-Strom még valahogy eddig elkerülte a figyelmét.
Időpont egyeztetés után V2 Túra–Motorbázisra esett a választása motorbérlés tekintetében, ahol viszonylag nem drágán hozzájuthat egy napra a hőn áhított vashoz.
Nincs más hátra, mint szabadság kérése a munkahelyen, útvonaltervezés, némi kaja és felszerelés felszippantása,és irány a start.

amit megnéznék, vagy érintenénk:

összeállítottam egy rövidke útvonalat, csak hogy a túramotorozás érzéséhez is szoktassam, ne csak a motort kapjon főszerepet :


Zsebi-tura nagyobb térképen való megjelenítése

Bejártuk a tervezett túraútvonalat, kicsit lassan, kicsit óvatosan de hazaértünk sikeresen lemotorozott 298 km után. Külön köszönet a V2 Túra-Motorbázisnak, amiért biztosították számunkra a korai, 8 órai indulás lehetőségét. Némi papírmunka és piszkos anyagiak után átvette gyermeki kíváncsisággal Gábor a hőn áhított kék Suzuki DL 650-et. A színe nem is volt lényeges, nem tudom minek írtam ide.

a vasak

Némi útvonal egyeztetés után elindultunk a reggeli dugó forgatagába első megállónk irányába, Pilisvörösvár felé, ahol már szendvicshegyekkel várt minket Kata, Gábor barátnője. Gyors reggeli és beszélgetés közepette befutott a megbeszéltek szerint a megszokott pontossággal Rones barátom is, aki Africa Twin-je nyergéből kísérte végig kicsiny túránkat. Rengetek kép és némi videó is készült a kis kiruccanásról, amiért egy külön köszönetet szeretnék mondani a Contour HD 1080p  sisakkamera magyarországi forgalmazójának a myactioncam.hu -nak.

Countour HD 1080p

A Zsebi-túra Képeit itt megnézheted, Gábor tapasztalatairól a zsebog.com oldalon olvashatsz,

és olvasd el Rones beszámolóját is.

kapcsolódó linkek:

Nincs Hozzászólás / No Comments »

Nem szóltak még hozzá/No comments yet.

RSS Hozzászólások nyomonkövetése. TrackBack URI

Mond el véleményed / Leave a comment

E-Mail címed /

*

freestat.hu 1 látogató van online
0 vendég, 1 bots, 0 felhasználó
Folyamatosan: 98 : 02-08-2018 10:16 UTC +00:00
Látogatók mai maximuma: 3 : 13:20 UTC
Ebben a hónapban: 31 : 06-06-2019 07:20 UTC +00:00
Ebben az évben: 31 : 06-06-2019 07:20 UTC +00:00