ViaSat3 “Négyesküvő” felhívás

Egy kedves megkeresésnek, felhívásnak teszek eleget a VIASAT3 nesokára útnak induló “Négyesküvő” című műsorához.
Olyan párok jelentkezését várjuk, akik 2010 nyarán és kora ősszel mondják ki a boldogító igent, és részt vennének egy televíziós játékban.

Felhívás!

Kedves Ifjú Párok!

Szeretnétek-e a várva-várt esküvőtöket és a készülődés pillanatait még emlékezetesebbé tenni? És megnyerni álmaitok luxusnászútját egy igazán egzotikus tájon?

A VIASAT3 nemsokára útjára indít egy, már külföldön nagy népszerűségnek örvendő reality műsort, ahol menyasszonyok vetélkednek egymással. Olyan párok jelentkezését várjuk, akik 2010 nyarán és kora ősszel mondják ki a boldogító igent, és részt vennének egy televíziós játékban.

Figyelemmel kísérjük az előkészületek izgalmas pillanatait, valamint a Nagy Nap legfontosabb eseményein, és ha 3 vetélytársatok úgy ítéli meg, akár a Tietek lehet a fődíj: egy csodálatos utazás, vagyis az ÁLOMNÁSZÚT! Tehát az esély a győzelemre 25%-os, azaz igen nagy!

Amennyiben úgy határoztok, hogy jelentkeztek a műsorba és kiválasztunk Titeket, mi megpróbáljuk a legtöbb segítséget megadni, hogy még fantasztikusabb legyen a nap: legyen szó akár anyagi segítségről, akár a kedvenc magyar „celebetek” közreműködéséről.

Természetesen szem előtt tartjuk, hogy az esküvő Nektek a legfontosabb; a főszerep a Tietek – a stáb jelenlétével semmiképpen nem zavarja meg a legfontosabb pillanatokat. A forgatás 6 különböző napot vesz igénybe az esküvőtökön kívül, amelyek főként a menyasszonyt érintik.

A műsor egy örök emlék marad! Vágjatok bele!
Jelentkezzetek minél előbb, hogy esélyesek lehessetek az ÁLOMNÁSZÚTRA!

Jelentkezés: negyeskuvo@qart.hu

Q-Art Studio: 061/475-0057
kapcsolódó linkek:

Author: hufi