web analytics

print_bmw_mountain_days_logo.jpg

Elsõ alkalommal rendezik meg a szórakoztató hétvégét, a „BMW Mountain Days” fesztivált. A négynapos rendezvényre a május 22-25-i hosszú hétvégén, a (Magyarországról is könnyen megközelíthető) Salzburg tartománybeli Kaprun-ban várják a BMW Motorrad rajongóit.

A kapruni BMW márkakereskedés a BMW Ausztria együttműködésével szervezi meg a négynapos, szórakoztató programot, amely a motorozás élményén felül a táj vonzó látványosságait, így a világhírű Grossglockner-hágót is közelebb hozza majd a nemzetközi közönséghez. A nyitó program május 22-én, csütörtökön egy 20.000 négyzetméteres kiállítással kezdődik, amely a „A BMW Motorrad világa” címet viseli. A márka jelenlegi modellpalettája mellett a látogatók freestyle mutatványokat, műszaki kiállítást, motorosruha-, tartozék- és tuningbemutatót láthatnak, majd kipróbálhatják tudásukat egy speciális enduró parkban. A motoron érkezők a helyszínen számos további utazás és tréninglehetőség részleteit tudhatják meg.

A BMW Mountain Days további programjai között szerepel még a Kaprun magasan fekvő víztározóinak bemotorozása, a Hohe Tauern nemzeti parkon átvezető 48 kilométeres túra, amelyet a világ egyik legjobb motoros útvonalaként tartanak számon, de lesz még díjátadás a legtöbb motorral megjelent klub, a legmesszebbről érkezett motoros és a legidősebb résztvevő számára is.

Május 25-én, vasárnap a „Sunday Fest” zárja a szórakoztató programok sorát. A vasárnapra tartogatott bulisátorban élő zenével búcsúztatják majd a vendégeket.

—> Vissza a főoldalra