web analytics

A Budapest-Bamako 2011 kapcsolódó programjai a hétre

2011. Január 13. Budapest– A Budapest-Bamako, Nagy Afrikai Futam több programmal is várja a nagyközönséget a futam hetén Budapesten.

Január 13, Csütörtök, 9:00, Budapest V. Roosevelt térBamako Autó Show – A flúgos futam legflúgosabb járművei parádéznak a Roosevelt téren egész délelőtt, a Hotel Intercontinental-nál. Fűvel bevetett Trabant, rozsdás kis Polski, Peugeot 504, légpárnás kétéltű és a száguldó sivatagi cirkusz késdobálója, a világ legkisebb embere, Pityu a törpe.

Január 13, Csütörtök, 9:00, Budapest V. Roosevelt tér – Adomány átvétel – A Kádár Trans kamionja ismét 18 tonna segélyt szállít Nyugat Afrikába. Játékokat, ruhákat, szerszámokat, gyógyszereket csütörtökön még személyesen is le lehet adni az Afrikai Magyar Egyesület által szervezett segély kamionnál.

Január 13, Csütörtök, 19:00, Budapest, Klauzál Gábor Művelődési Központ XXII. Nagytétényi út 31-33 – Jótékonysági koncert – A 30-as évek musicaljeiből összeállított koncert és show műsor a bamakoi Niaber árvaház lakóinak megsegítésére.

Január 14, Péntek 12:00-22:00, Budapest Hősök tere- Autófelvonulás – A futam indulói elfoglalják rajtpozícióikat a Műcsarnok melletti parkolónál. Az esemény nyilvános, az autók közelről is megtekinthetők.

Január 15, Szombat 8:00-11:00- Budapest, Hősök tere – Start ceremónia – Minden eddiginél látványosabb rajt keretében 500 Afrikába induló kerékpár halad át először a rajtkapun. Az idén a roncsralik karneváli hangulatát idéző jelmezes rajttal veszi kezdetét a flúgos futam.

forrás: budapestbamako