web analytics

rrace_felvonulas.gif

Az RRACE MONO idén is megrendezi motoros demonstrációját, ahová a tavalyinál is több, közel 20 ezer motorost várunk. Célunk idén is a motoros társadalom és kultúra egységének és sokszínűségének, megjelenítése, így felhívva a figyelmet a motoros társadalom összetartó- és érdekképviseleti erejére.

VÁLTOZÁS A DEMÓ HELYSZÍNÉBEN!

A Hungaroring vezetésének vétója folytán mégsem látnak szívesen minket a ring területén, ezért kénytelenek vagyunk a demonstráció helyszínét megváltoztatni.

2007. szeptember 22.-én a Dózsa György úton, a tavalyi demonstráció helyszínén várunk mindenkit 12.00 és 14.30 között.

Megközelítés csak a Dózsa Gy. útról a Thököly út felől, illetve az Ajtósi Dürer sor felől lehetséges, itt lesz csak beléptető kapu!

15.-16h között zajlik a demonstráció hivatalos része, majd lassú motoros felvonulással a városban ér véget a rendezvény.

Beléptetéskor, minden motoros emlék karszalagot kap, így pontos részvevételi adattal tudunk majd szolgálni. Lehetőség nyílik a szevezet támogatására is támogatói karszalag vásárlásával. (Ezt a tavalyi támogatói gyűjtőláda és emléktárgy postázás kiváltására találtuk ki) További részletek itt az oldalon.

Tollat a kérdőívek kitöltéséhez és aláíráshoz hozzatok magatokkal!

További részletek a www.rrace.hu weboldalon.

JELENTKEZÉS ITT