web analytics

Suzuki teaser videói miatt is várjuk a november 5-én Milánóban kezdődő EICMA kiállítást. Nagy a titok, videó stílusából adódóan csak részleteket csepegtetnek a gyártók. Nem tudni egyelőre, hogy Suzuki sportmotorról, vagy esetleg a V-Stromot kiváltó túraenduró új modelljéről szivárogtat információkat.

Az EICMA Suzuki teaser Phase 1 reklámfilm kicsit félreérthető, nem tudni mit szeretne igazából bemutatni, mindenki fantáziájára bízom…

Ahogy előrehaladunk az időben máris itt a Suzuki Phase 2 videó:
frissítés: 2019.10.31-én újabb videó, Phase 3:

A 2019 EICMA november 5-én nyitja meg kapuit, az első két napban kizárólag a sajtó és a szakma részére. November 7-től viszont a nagyközönség számára is szabaddá válik a rengetek újdonságot felvonultató helyszín, rengeteg kiállítóval, gyerekprogramokkal, teszt lehetőségekkel.

2019 EICMA kiállítói helyszín

Nagyon kíváncsi leszek arra, hogy a klasszikus DRBig modellt fel akarják, vagy fel tudják éleszteni újra, mit korábban tették azt a Katanával, vagy valami teljesen újat adnak ki helyette.

Suzuki DRBig
Suzuki DRBig

Elég nagy a konkurencia, hogy csak a nagyobbakat említsem, Honda Africa Twin, Yamaha T700, BMW GS850 ebben a kategóriában. A lista nem teljes, hiszen technikailag a gyártók arra törekszenek, hogy mindenféle extra elektronikával, menet közben állítható futóművekkel, egyre informatívabb kormányról kezelhető LCD kijelzőkkel rakják tele a gépeiket.

BMW GS850

Eddig a Suzuki nem arról volt híres sajnos, hogy fejlesztésben túlszárnyalja a konkurenciát, inkább hosszútávú eladásokban gondolkodik és ár/érték arányban jobban elérhető modelleket dob ki, mint például a DL650, vagy DL1000.

2020 Suzuki DL 650 V-Strom új színe a szürke.

A DL650 jól bevált blokkján nem változtattak, marad a 71 LE teljesítő EURO4 erőforrás, Suzuki Easy Start rendszerrel és a két szinten állítható legújabb generációs Traction Controllal. Továbbra is rendelhető színek: fehér, bordó, sárga hagyományos alufelnivel, illetve a küllős változatú XT felszereltséggel.

Kövesd élőben figyelemmel a Suzuki bemutatóját november 5-én, hétfőn 10:40-től az alábbi linken: SUZUKI bemutató

2019 EICMA weboldala

—> Vissza a főoldalra