web analytics
dl650.jpg

…történt egyszer valamikor 2007-ben, hogy Gyuri barátom, akkor még egy nagyrobogó boldog tulajdonosa káros szenvedélyének élve a lakása ablakából cigarettázás közben nézte ahogy hazagurok a “kék szörnyetegemmel”, az 1000-es V-Stromommal.

Rövid beszélgetés után kiderült, hogy Gyuri nagyon fontolgatja egy nagyobb motor vásárlását a közeljövőben, de tulajdonképpen nem igazán tudta megfogalmazni melyik típus és melyik stílus tetszik neki igazán. Úgy gondolom hogy a V-Strommal kapcsolatos tapasztalataimat megosztva vele igen jó irányba tereltem gondolatait, hiszen nem akart terepen közlekedni, de nem is akart száguldozni, de szeretett volna egy megbízható és ugyanakkor kényelmes, esetlegesen autópályán is használható megoldás.

Időközben Gyuri és párja Orsi elköltöztek a házunkból, de azért néha beszéltünk telefonon keresztül és egy decemberi beszélgetés alkalmával lepett meg azzal a mondatával, hogy “elhatároztam magam és már be is fizettem az előleget az új motorra”. Telt-múlt az idő és eljött a március, mikor is Gyuri megint felhívott, hogy jó lenne összefutnunk, mert mutatna valamit. Március 15-ére szerencsére szép idő kerekedett, napsütéssel amolyan motoros idő. Mivel nem sok szabadidőm volt eddig és amúgy is kimaradtak a megbeszélt motoros találkozók, nyakig voltam a lakásfelújítás végeláthatatlan teendőiben, ezért kikapcsolódás képpen felpattantam a motoromra és átgurultam hozzá. Nem kellett sokáig várni a meglepetésre hiszen a ház elött várt a még frissen szalonból elhozott 650-es V-Stromján.

Ugyan már túlvagyok a gratuláción, de szeretnék még egyszer sok, balesetmentes, kilóméterekben gazdag szép utat kívánni döntéséhez.

…és így örül egy új motor tulajdonosa 🙂

dscf0200.JPG