web analytics

Motoros Barátaink!

Preszmayer Kata és Barátai szervezésében Jótékonysági Koncert lesz, 2008. március 1-jén a Fonó Budai Zeneházban (1116 Budapest, Sztregova u. 3.).

A koncert bevételéből és a felajánlásokból befolyt összeggel egy dunaföldvári motoros barátunk gyógykezelését támogatjuk.
Péter 2004. júniusában Yamaha Drag Star 650-es gépével találkozóról ment hazafelé, amikor saját hibáján kívül súlyos balesetet szenvedett. A szerencsétlenségben eltört az 5. csigolyája. Azóta tolószékhez van kötve. Egy kijevi klinikán tudnának segíteni. Így esélyt kaphat, hogy felépüljön.

A felajánlások mellet gyűjtjük a márciusban kivonásra kerülő 1 és 2 forintokat, melyek
összegével szintén Pétert támogatjuk. (A rendezvény helyszínén tároljuk a fémpénzeket, majd átadjuk Petinek).
Továbbá tombola is lesz(500 Ft/db.), amely nyereményeit, több önzetlen, főként motoros cég felajánlásából tudjuk biztosítani. A felajánlott tárgyak a helyszínen megtekinthetők.
Ha valaki nem tud jönni, de segíteni szeretne, kérjük a http://www.motamot.hu honlapon található bankszámlaszámra küldje el felajánlását. FONTOS: A közlemény rovatba be kell írni, Csavajda Péter részére.

A koncert létrehozásában több zenész barátunk is segít.
Fellépők lesznek: Blöró és a Blues Company, Kormorán Memory Band, Kornélkül, Little Mike, Partyzan, Rockin´ RockCats és a kihagyhatatlan kubai lányok.
A rendezvény 15 órától indul.
A belépőjegy ára 2.000 Ft.

Amennyiben tudtok szóljatok másoknak is!
„Motorozz úgy, hogy mindig számíthatsz Valakire!”
Motoros üdvözlettel: a MOTaMOT csapat