web analytics
Budapest-Bamako 2024Budapest-Bamako 2024

RAJT: 2024. január 26-án, 12:00 (budaörsi reptér)

Budapestről, a budaörsi repülőtérről indul a rajt és a cél Freetownban, Sierra Leone fővárosában lesz. 2024. január 26-án, 12:00-kor lesz a rajt a 18 napon át tartó rallynak majd a befutó február 12-én lesz.

15. Jótékonysági túra és verseny

A Budapest-Bamako egy közös jótékonysági túra és verseny Budapesttől Bamakoig. A Budapest-Bamako (B2) azoknak szól, akik már álmodtak a Dakarról, Afrikáról, közös kalandozásról extrém körülmények között. A korai Afrikai rallyk kalandját és hangulatát idézi a futam. A B2 egy minimál asszisztenciás esemény, ami azt jelenti, hogy baj esetén mindenki csak saját magára számíthat. Verseny és túra kategóriában lehet indulni. A B2 nem egy könnyed hétvégi autózás a Dunakanyarban.

Budapest-Bamako Útvonal

Csapatok

365 csapat, 1102 fő indul a megmérettetésen, ahol szerencsére sok motoros is található a mezőnyben, 250 köbcentitől 1250 köbcentiméterig…

“BÁRKI. BÁRIMVEL. BÁRHOGY.”

Verseny / 4×4 Túra / Túra kategóriában nevezettek listáját itt találod

Film a világ legnagyobb amatőr ralijáról

A 2024 január 23-tól az RTL+ streaming szolgáltatáson keresztül bárki megnézheti a Budapest-Bamakoról készült dokumentumfilmet, amely számos jelölés mellett, díjat nyert egy amerikai filmfesztiválon.

Rozsdától a dicsőségig… filmelőzetes

A film 12 országban forgott 2019 és 2022 között; a versenyen induló három csapat és három roncstelepről megmentett autómatuzsálem történetét dolgozza fel. De olyan kalandokról is beszámol, hogy mit tegyünk, ha elveszik a forgalmink Afrikában, ha elássuk a kocsinkat a Szahara homokjában, ha a sivatagban ragadunk éjszakára.

RTL – Rozsdától a dicsőségig : Átélni és túlélni a Budapest-Bamako Ralit

forrás: youtube, budapestbamako, vezess, RTL