VSCH Rally DL Day 2010

2010 VSCH DL-DAY, Bicske

Idén második alkalommal kerül megrendezésre  Vsch Rally DL Day néven a V-Strom Club Hungary életében hagyományt teremtő motoros ügyességi, tájékozódó versenye.

26 + 2 VIP csapat találkozott szombat reggel a Suzuki Interat Márkakereskedés és Szervíz udvarán, és nagy izgalommal várták a 8 órás rajt kezdetét. Érkezés 7.00-ra volt meghirdetve a bicskei cég telephelyén, ahol Bagin István ( Interceptor ) a V-Strom Club elnöke 7,30-kor kezdte el az eligazítást, ismertetve a rajt pillanatáig titkos itiner veszélyesebb/érdekesebb szakaszait, illetve a verseny szabályzatát.

Időben érkeztem bár rohanás volt a reggelem, 7,10-kor már a csapattársammal Szalai Lacival a regisztrációnál álltunk, ahol megszereztük a “mágikus” 23-as rajtszámot. A szalonba belépve hatalmas meglepetés ért nem csak engem, szerintem mindenkit, hiszen egy ilyen rendezvény inkább szól a túráról, mintsem a megérkezésről, a fogadásról. Szóval a regisztrációs asztal melletti helyen szendviccsel, üdítővel, kávéval vártak minket a szalon tulajdonosai, a kiszolgáló személyzet minden erőt beleadva  látszott hogy igazi motoros-baráti lelkesedéssel várták a DL Day-en résztvevő versenyzőket és utasaikat.

A két VIP csapat tagjait azoknak akik a motoros életben kicsit jártasaknak  már nem kellett külön bemutatni, hiszen a DR-BIG Klub nevében Octa és Ice, a  Fast Ride Motoros Magazin és a motorostura.hu képviseletében Szabó Henrik és Agárdi György alkotott egy-egy csapatot. A versenyzők között megbújva az svmedia.hu oldal szerkesztője Frpeter is indult.

 

A 324 km-es távot szinte mindenki sikeresen teljesítette, egyetlen nem várt esemény történt a cél előtt nem sokkal a Gyermelyi kanyarokban kicsúszott és bukott Saco ( 7 csapat ), akinek ezúton szeretnék mielőbbi, gyors gyógyulást kívánni a töréséhez !

A verseny megrendezésének profizmusához az is hozzátartozik, hogy megemlítsem a baleset helyszínére érkező mentőautóval majdnem egy időben érkezett meg a rendezőság által biztosított motorszállító trailer is.

Nagyon jót motoroztunk összességében, mondhatom ezt a 23-as csapat nevében,  célba érkezésünkkor Máriahalom polgármestere is fogadta a beérkező, a verseny alatt kellemesen elfáradt résztvevőket.

Gratulálok a Rendezőségnek a Támogatóknak, a Tulajdonosoknak és mindenkinek aki ehhez a programhoz bármivel is hozzájárult,  részt vett, hogy a versenyben idulók gondtalanul jól tudják magukat érezni egy kellemes napot eltöltve egy jó társasággal !

külön köszönet Szalai Lacinak, akivel a dobogós III. helyezettek lettünk idén…

további képek a galériába

kapcsolódó linkek:

Author: hufi

Vélemény, hozzászólás?