web analytics

old_timer_flyer_big.jpgTISZTELT ÉRDEKLŐDŐK!

Az autokiallitas.hu csapata 2007. őszén időutazásra csábítja önöket, egy új fővárosi rendezvényhelyszínre. Budaörsön, a Budapark területén nemrég megépült “AutoExpo M1” autópláza ad otthont a rendezvénynek, mely Európa legnagyobb autószalonja. A hatalmas, impozáns csarnok első nagyrendezvénye lesz a veterán járművek exkluzív rendezvénye, az Oldtimer Show.

A rendezvény mindhárom napon 9 és 20 óra között várja majd a látogatókat.

A belépőjegy ára felnőtteknek 2.000,- Ft-ba, gyerekeknek 1.000,- Ft-ba fog kerülni.

A rendezvénycsarnok 8.000 négyzetméteres kiállítási területén 120db veterán autó és 80db veterán motor kerül bemutatásra.

Milyen járművek lesznek a kiállításon?

A szervező arra törekszik, hogy kifejezetten ritka és nagyon értékes járműveket mutasson be a közönségnek. A kiállításon olyan járművek is bemutatásra fognak kerülni, amelyek értéke meghaladja a 2-300.000EU-t. A kiállítás legöregebb példánya 110 éves! A sok fakerekű autó mellett rengeteg olyan 50-60 éves járműkülönlegesség is ki lesz állítva, amelyek magyarországi kiállításon még nem szerepeltek. A magyar és külföldi gyűjtők féltve őrzött kincseit három napon át lehet majd megtekinteni az Oldtimer Show-n. A rendezvény hirdetéseiben felsorolt különleges márkákon kívül több ismert márka is lesz a kiállításon, mint például a Citroen, Fiat, Ford, Opel, Peugeot, stb.

oldtimer video

/forrás: www.autokiallitas.hu/