web analytics

dscf0019.JPG“Nappal mindenki tud vezetni”, és nagyjából tudja is hogy mekkora “élmény” vezetni Budapest utcáin motorral. Azon veszed észre magad, hogy inkább küzdesz az életedért, mintsem hogy közlekedj nyugodtan.

Dress és Inter barátunk máshogy látta ezt és kis szervezkedésbe kezdtek jó pár nappal a meghírdetett gurulás előtt. Budapest éjjel is, nappal is szép, de még szebb ha sok motoros, sok motorral járja be, nem kis feltűnést okozva ezzel a járókelők körében.

Az útvonal meghatározásánál fő szempont az volt, hogy minnél több látványos és ismert hely legyen terítéken, gondolva a nem csak Pest környékéről érkező motoros társainkra.

utvonal2.jpg

útvonal: A Hősök terét megkerülve – Andrási út – Lánchíd – Alagút – Attila út – Hegyalja út – Sánc utca – Citadella sétány – Citadella (itt egy kis pihenő, panoráma)
vissza: Hegyalja út – Erzsébet híd – Belgrád rakpart – Pesti alsó rakpart

dscf0018.JPGGyülekező 20-tól a Paprika Vendéglőben, találkozó a homokóránál a Hősök terén, indulás 22,30-kor volt

20-22 kétkerekűvel és egy háromkerekűvel 😀 indult neki a kis csapat az éjszakának. Szerencsénkre a forgalom már nem volt nagyon nagy, az autósok türelmesek voltak, nekünk meg egy kellemes élménnyel gazdagabb lett a lelkünk.

dscf0043.JPG

köszönjük a szervezőknek és a fegyelmezett társaknak

FOTÓK

Lau képei